Whirlpool pečice s 6. čutom naredijo kuhanje lahko!

Alternative video

PEČICE S POSEBNIM ČUTOM!

Whirlpool pečice s 6. čutom so del Whirlpooloovih vgradnih aparatov, ki imajo inteligentne senzorje in funkcije, ki vam olajšajo življenje in vnesejo revolucijo v vaš način kuhanja.

Profesionalni rezultati - pri vsakem kuhanju!

Vaša Whirlpool pečica poskrbi da so kuharski neuspehi stvar preteklosti. Z vgrajenimi 30 recepti inteligentni senzorji funkcije 6. čut skrbijo za cel proces kuhanja, nadzorujejo porabo energije, prilagajajo čas kuhanja in vam celo dajo zvočni znak, ko je treba hrano premešati ali obrniti. Rezultat? Varčujete s časom in energijo ter dobite perfektne rezultate pri vsekem kuhanju.

Whirlpool pečice s 6. čutom vedo kako vnesti dobre okuse v vaš svet, s stalno kontrolo in prilagajanjem vam zagotovijo perfektno kuhanje prav vsakič.
Uživajte v predpripravljenih receptih in skuhajte odličen obrok samo s pritiskom na gumb, seveda pa vedno lahko kuhate tudi na tradicionalen način.

Cook3

Vaša Whirlpool pečica s 6. čutom kombinira posebno močan grelni element z posebnim načinom pretoka vročega zraka, kar omogoča funkcijo Cook3.
Pečica s 6. čutom vam omogoča kuhanje treh različnih jedi hkrati, brez da bi se njihovi okusi mešali med sabo. Posebni način distribucije vročega zraka stalno obnavlja zrak v pečici, tako da lahko kuhate tri povsem različne jedi - npr. ribe, quiche in pecivo - skupaj, tudi če se n temperature, potrebne za njihovo kuhanje razlikujejo do 30°C. S tem prihranite čas in energijo!

READY 2Cook

Zahvaljujoč funkciji Ready2Cook ni več potrebe za predgretjem pečice, ne glede na to kaj kuhate. Poseben, patentirani algoritem nadzira močan grelni element in tako ste vedno pripravljeni za kuhanje. S tem ne prihranite samo do 25% časa, ampak porabite tudi do 20%* manj energije. Nadziran proces gretja tudi preprečuje premočno zapečenje jedi, kar je idealno za jedi ki se morajo peči postopoma.

* Maksimalni prihranek na testih raznih jedi z uporabo funkcije ''brez predgretja'' v primerjavi z uporabo predgretja.