Pralni stroj 6th Sense Colours s sprednjim polnjenjem in s programom Colours 15°

You need Adobe Flash player the latest Flash Player to see the content of this site

6TH SENSE Colours je edinstven, nov izbor programov z možnostjo izbiranja različnih barv perila. Vsak program uporablja tehnologijo 6. čut za izboljšanje učinkovitosti pranja določenega sklopa barv, ne glede na vrsto tkanine. Pralni stroji 6. čut Colours se s svojo intuitivno logiko edinstveno prilagajajo vašemu načinu pranja. Barve tako ohranjajo sijoče, perilu pa nudijo vrhunsko nego.

COLOURS 15°

Naša edinstvena tehnologija poskrbi za izredno učinkovitost pranja tudi pri zelo nizkih temperaturah. Ko aktivirate funkcijo Colour 15°, tehnologiji 6. čut in Wave Motion poskrbita, da pralni stroj opere perilo tudi pri 15 °C tako brezhibno kot pri 40 °C. *Barve dlje časa ostanejo sijoče.**
Za najboljše rezultate uporabite program Colour 15° z edinstvenim naborom programov 6. čut Colours, ki izboljšajo učinkovitost pranja pri posameznih barvnih sklopih. Temne barve tako ostanejo temne, svetle barve pa svetle, brez razbarvanja. Na voljo je tudi mešani program, ki zagotavlja odlično čiščenje različnih vrst perila.

* pri mešanem programu 40°
**Testiral inštitut wfk - (WL 5589/11)

 

Priporočila za doziranje 6. čut in Eco Monitor

Priporočila za doziranje 6. čut vsebujejo navodila za določanje popolne količine detergenta glede na velikost, stopnjo umazanosti in vrsto perila ter trdoto vode in vrsto detergenta, ki ga uporabljate (tekoči ali v prahu) – kar zagotavlja učinkovito porabo virov in vam pomaga prihraniti energijo, vodo,... in čas!

Eco Monitor vam daje povratne informacije o porabi energije med izbranim programom ter vam prikaže najučinkovitejši program za vsako pranje v manj kot 10 sekundah.

Ti dve funkciji sta si skupaj prislužili nalepko Green Generation, ki je namenjena samo tistim našim izdelkom, ki so najbolj okolju prijazni. Zagotavlja najboljšo zmogljivost in najbolj učinkovito porabo v svojem razredu.

Energijski razred A+++

Zahvaljujoč ekskluzivni tehnologiji, kot je novi motor silent motion, Whirlpoolovi novi pralni stroji ponujajo „najboljšo energetsko učinkovitost v svojem razredu“ in porabijo 30 % manj energije kot naprave razreda A***.

*** v skladu s standardom NEL.

Izpiranje s pršenjem

Ta patentirani hidravlični sistem je edinstven način za doseganje izjemnih rezultatov pri izpiranju. Pršenje vode neposredno v boben zagotavlja izboljšano, bolj higienično izpiranje, hkrati pa zmanjša porabo vode za 20 %.****

**** v primerjavi z enakovrednim pralnim strojem Whirlpool brez funkcije izpiranja s pršenjem.

Naši pralni stroji

Odkrijte še več pralnih strojev Whirlpool s tehnologijo ZEN – najboljša nega perila v popolni tišini.

Odkrijte serijo

Serija izdelkov