Pečice

 • Q: Kolikšna je najmanjša zahtevana razdalja med kuhalno ploščo in napo?

  A:

  Za Whirlpoolovo plinsko kuhalno ploščo z močjo manj kot 7500 W je najmanjša razdalja 65 cm. Za kuhalne plošče nad 7500 W je najmanjša razdalja 75 cm. Električne kuhalne plošče morajo biti od nape oddaljene 65 cm.

 • Q: Kako naj čistim steklo na svoji pečici?

  A:

  Uporabite čistilo za steklo in mehko krpo oz. gobo. Čistilo za steklo nanesite na mehko krpo oz. gobo, ne pršite ga neposredno na stekleno površino. Ne uporabljajte abrazivnih čistil, gobic iz jeklene volne, hrapavih krp za pomivanje ali kakšnih papirnatih brisačk, ker lahko poškodujete površino. Če uporabite papirnate brisačke, najprej na embalaži preverite, ali so primerne, ker lahko nekatere poškodujejo površino. 

 • Q: Kako naj čistim in negujem površine iz nerjavečega jekla v svoji kuhinji?

  A:

  Nekaj predlogov za čiščenje in negovanje površin iz nerjavečega jekla:

  • Uporabite čistilo za površine iz nerjavečega jekla in polirno sredstvo. Obiščite našo trgovino za dodatno opremo za izdelke WPro. - Uporabite tekoča čistilna sredstva ali čistilo za univerzalno uporabo. Sperite s čisto vodo in posušite z mehko krpo brez kosmov.
  • Za madeže, nastale zaradi trde vode, uporabite kis. Ne uporabljajte z milom polnjenih žičnatih gobic, abrazivnih čistil, polirne kreme za kuhalne plošče, gobic iz jeklene volne, hrapavih krp za pomivanje ali nekaterih papirnatih brisačk, ker lahko poškodujete površino.