Zakaj Whirlpool?

Zakaj delati za Whirlpool?

Esther-Berrozpe-WP

"Whirlpool Coorporation je nesporno vodilni proizvajalec gospodinjskih aparatov na svetu. Njegova vodilna vloga pri inovacijah in dizajnu je vsesplošno priznana, tako kot tudi njegov pionirski duh na področju trajnosti. Whirlpoolove največje znamke so sinonim za uspeh, kakovost in zvestobo kupcev. Vendar obstaja še en 'izdelek', katerega Whirlpool s ponosom dosledno ponuja skozi vsa leta. Ta 'izdelek' ni prisoten na trgu, vendar je ključnega pomena za nadaljnji uspeh Whirlpoola: vodje.
V Evropi, Srednjem Vzhodu in Afriki je Whirlpool sposoben ponuditi mednarodne priložnosti in izzive s prilagodljivo strukturo za karierno napredovanje in z dobrimi možnostmi za pridobivanje izkušenj v različnih vlogah v organizaciji. Namen vsakega elementa v procesu te “tovarne vodij”, vse od iskanja in privabljanja nadarjenih do organizacijske socializacije ter kariernega načrtovanja in upravljanja, je vzgojiti visoko usposobljene, motivirane, “trdne” posameznike, ki živijo in dihajo Whirlpoolove vrednote, to pa so raznolikost, poštenost, spoštovanje, timsko delo in zmagovalni duh. Takšne vodje poganjajo spremembe in poslovne strategije, navdihujejo svoje ekipe in jih podpirajo, predvsem pa so zmagovalci na prodajnem trgu."

Esther Berrozpe
Predsednik, Whirlpool EMEA

 

Whirlpool-L2-vista-piscina_career

Smo globalno podjetje, ki ceni osredotočenost na kupca, spodbuja sveže ideje, postavlja visoka pričakovanja in nagrajuje delovno uspešnost zaposlenih.

Ponosni smo tudi na svojo večkulturno organizacijo, ki se odraža v 27 narodnostih in več kot 18 jezikih, ki se uporabljajo v našem evropskem sedežu.

Ne glede na delovno mesto ali ozadje in izkušnje, ki jih prinašate, bo za vas izziv ponuditi nekaj novega našim kupcem in našemu podjetju. 

Prepoznamo in podpiramo nadarjenost vsakega posameznika in zagotavljamo redne možnosti za napredovanje na najvišja mesta. Naš cilj je pospešiti vaš razvoj: Tisti, ki se izkažejo, lahko pričakujejo neomejene priložnosti.