Vrednote

Whirlpool-L2-mani-bn_sustainability

Spoštovanje

Dobre rezultate lahko dosežemo z odnosi, ki jih gradimo na zaupanju, s spodbujanjem raznolikosti in s tem, da kar najbolj izkoristimo potencial in prispevek vsakega posameznika. Delo je le eden izmed dejavnikov izpolnjenega in nagrajujočega življenja.

Whirlpool-L2-guerriero-napoli-bn_sustainability

Integrity

Working in a correct, responsible way is important. There is no right way of doing the wrong thing. Maintaining the highest possible standards of personal, professional and legal conduct, whilst treating the others with the utmost respect, is of fundamental importance.

Whirlpool-L2-handsup-bn_sustainability-1

Raznolikost in vključevanje

Raznolikost ustvarja vrednost. Številna različna stališča predstavljajo srce inovativnosti in so temelj za uspeh korporacije Whirlpool v Evropi. Kultura, ki lahko sprejme ter ceni raznolikost in vključevanje, motivira vsakega posameznika, da se odlikuje, saj spodbuja strast in svobodno izražanje idej.

Whirlpool-L2-team-bn

Skupinsko delo

Delo v skupini prinaša ponos in da krila potencialu vsakega posameznika. Dobre rezultate lahko dosežemo s sodelovanjem in soočenjem idej.

Whirlpool-L2-success-bn_sustainability

Duh zmagoslavja

Zavest, da smo vodilno podjetje, ustvarja ponos in motivacijo za soočenje z novimi izzivi na tržišču. Naš cilj je, da bi bili priznani in spoštovani kot eno najboljših svetovnih podjetij, za katero lahko delate.