Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke in druge tehnologije za sledenje, da vam lahko nudimo najboljše izkušnje. Več informacij o piškotkih in njihovi uporabi lahko najdete spodaj. Za dodatne informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov s strani Whirlpool, lahko preberete našo obvestilo o zasebnosti.


Piškotki – piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih lahko shranimo na vaš računalnik, da nam pomagajo prepoznati vaš računalnik ob naslednjem obisku ali omogočijo nekatere funkcije na naših spletnih mestih. Piškotki se uvrščajo v naslednje skupine:

Večina spletnih brskalnikov je nastavljena tako, da samodejno omogočajo piškotke. Vsekakor pa lahko te nastavitve spremenite in blokirate pošiljanje piškotkov na vaš računalnik ali omogočite le nekatere skupine. Vendar pa morate vedeti, da v primeru blokade ali odstranitve navigacijskih ali funkcijskih piškotkov, nekatere funkcije spletne strani ne bodo delovala, kot je bilo namenjeno. Za upravljanje in blokado piškotkov sledite spodnjim napotkom.


Spletni hrošči – so miniaturne elektronske slikovne datoteke, ki so vdelane v spletne strani ali so dodane e-sporočilom in so navadno nevidne za človeško oko. Kadar se jih uporabi, nam spletni hrošči (poznani tudi kot "clear GIF's" ali "tracking pixels") lahko povedo naslednje stvari: koliko ljudi je obiskalo našo spletno stran, ali so jo prvič ali so pogosti obiskovalci, katere strani pogledajo in koliko časa se zadržijo na njih, kako dobro se določene spletne oglaševalske akcije obnesejo in druge podatke povezane s spletnimi stranmi. Kadar se jih uporabi v e-pošti, nam lahko spletni hrošči sporočijo uro ob kateri je bila e-pošta odprta in kolikokrat je bila posredovana naprej, na katere povezave je uporabnik kliknil, ki so v e-pošti. Glede na te informacije, lahko prilagodimo vsebino, produkt, storitev in promocije, ki jih izvajamo, da bi lahko bolje ustregli vašim zanimanjem, ter vas seznanili z [brand name] izdelki, storitvami in/ali posebnimi ponudbami, ki bi vas lahko zanimale.


Datoteke dnevnika – to so datoteke, ki zapisujejo spletno dejavnost in zbirajo neosebne statistične podatke o vašem obisku ali uporabi naših spletnih mest. Datoteke dnevnikov lahko pomagajo zajeti tudi naslednje zadeve: (i) vaš naslov IP, ki je edinstven niz številk, ki jih vašemu računalniku dodeli ponudnik spletnih storitev (ISP) (upoštevajte, da je odvisno od vašega ponudnika spletnih storitev, da je lahko dodeljena številka za vaš računalnik vsakič drugačna, ko se povežete s svetovnim spletom); (ii) vrsto brskalnika in operacijskega sistema, ki ga uporabljate; in (iii) druge informacije o vaši spletni seji, kot je URL, s katerega ste prišli, da obiščete našo spletno stran, ter datum in uro obiska naše spletne strani. Poleg uporabe teh podatkov, da bi bolje razumeli uporabo naše spletne strani, lahko z informacijami, zajetimi z datotekami dnevnika, kot je naslov IP (skupaj z vašimi osebnimi podatki), odpravimo tehnične težave, vzdržujemo spletno varnost ter, če je potrebno, prepovedati ali omejiti dostop do naših spletnih storitev s strani določenih uporabnikov.


Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo ali posodobimo to obvestilo o zasebnosti in piškotkih, ter vse spremembe, ki jih lahko naredimo v prihodnosti, bodo objavljene na tej strani. Prosimo, večkrat preverite, ali so na voljo posodobitve ali spremembe tega obvestila o zasebnosti in piškotkih. Datum zadnje posodobitve najdete na vrhu te strani.

Kliknite tukaj, da uredite svoje nastavitve.

Primerjaj ( Aparati )

Prosimo, dodajte še en izdelek za primerjavo