Supreme Silence gif

Supreme Silence pralni stroji

Maksimalna tišina, minimalne vibracije*, z velikimi prihranki virov

*Karakteristike se nanašajo na 9 kg Whirlpool pralne stroje W8 W946WB EE in W6 W945SB EE v primerjavi z ostalimi 9kg Whirlpool pralnimi stroji.

Zen Motor

Zen Motor

Maksimalna tišina, minimalne vibracije*, z velikimi prihranki virov

Izjemna učinkovitost pranja perila ne bo več motila tišine doma. Novi Whirlpool Supreme SIlence pralni stroji imajo poseben motor in robustno konstrukcijo, zasnovano za tiho delovanje: s samo 65 dB (A) kot največjim hrupom pri ožemanju se pralni stroj lahko požene v katerem koli delu dneva in da ga pri tem ne pokvari z nepotrebnim hrupom.

*Karakteristike se nanašajo na 9 kg Whirlpool pralne stroje W8 W946WB EE in W6 W945SB EE v primerjavi z ostalimi 9kg Whirlpool pralnimi stroji.

Zen Side Panels and body structure

Zen bočni paneli in struktura aparata

Zasnovani, da so neverjetno tihi

Novi pralni stroji vsebujejo Zen bočne panele, zunanje plošče s posebnimi zasnovami za zmanjšanje vibracij ožemanja in zmanjšanje širjenja hrupa. Da bi se dodatno izboljšala stabilnost in zmanjšala raven hrupa, so paneli povezani v robusten, enodelen element v obliki črke U.

Mixed | Extra silence Program

Mixed | Extra silence program

Ponoči se umirite in počivajte

Zasnovan tako, da vas ves dan podpira, program vzdržuje raven hrupa pod 60 dB (A) tokom celega cikla. Zaradi nizke ravni hrupa je program idealen za katerikoli čas dneva: ko delate, ko potrebujete oddih ali celo med spanjem.

Vrhunska tehnologija za intuitivni prihranek virov

Pomembni so znatni prihranki virov na najlažji način.
Whirlpool Supreme Silence pralni stroji so zasnovani tako, da se prihranek ustvari zahvaljujoč naprednim tehnologijam in posebnim senzorjem, ki samodejno prilagajajo porabo energije, pralnega sredstva in vode.

6TH SENSE tehnologija

Ko gre za vsakodnevno pranje perila, so pomembni prihranki energije. Whirlpool Supreme Silence pralni stroji točno vedo, kako se to dela zahvaljujoč 6TH SENSE tehnologiji, ki vedno jamči največjo učinkovitost. Ta napredna funkcija prilagaja porabo energije dejanski obremenitvi in ​​zagotavlja izjemno in učinkovito čiščenje z velikimi prihranki: do 45% energije pri vsakem pranju.

6TH SENSE Technology

AutoDose

Večji prihranek pralnega sredstva v vsakem ciklu je pomemben: pomemben je za vas, za vaša oblačila in za planet. Zato imajo novi Whirlpool pralni stroji AutoDose, avtomatski dozirni sistem, ki omogoča prihranek do 30 %* pralnega sredstva pri vsakem pranju in zagotavlja 26 ciklov * * brez dopolnitve. S sproščanjem samo zahtevane količine pralnega sredstva to učinkovito doziranje omogoča tudi ohranitev vlaken, ki se obrabijo zaradi pretirane uporabe pralnega sredstva.

*Primerjava s priporočenim odmerkom najbolj prodajanih (koncentriranih) tekočih pralnih sredstev
* * z uporabo posode s tekočim pralnim sredstvom nosilnosti 5 kg (normativni Cotton load po normi IEC 60456) in koncentracije pralnega sredstva 4X (sredina 20 < ml < 35)

AutoDose

WaterSave

Znaten prihranek do 59 % vode v vsakem ciklu. Novi Whirlpool Supreme Silence pralni stroji nikoli ne porabijo niti ene kapljice vode več kot je treba, da bi se vedno zagotovil izjemen prihranek. Ta napredna tehnologija s prilagajanjem vode glede na obremenitev pralnega stroja in brizganjem vode neposredno na oblačila iz zgornje šobe izboljšuje učinkovitost čiščenja, hkrati pa zagotavlja učinkovitost.

*Preizkušeno na ciklih Bombaž, Mešano in Eco 40-60, 45 min polna obremenitev z in brez Water Save opcije in 6TH SENSE

WaterSave

Para za maksimalno svežino in higieno

Čas je za nove ideje čiščenja - nežno, a vedno temeljito in učinkovito. Čas je, da preizkusite čiščenje s paro: tako nežno na oblačilih za zaščito vseh vlaken, a tako učinkovito, da zagotovi vrhunsko higieno. Whirlpool Supreme Silence vsebujejo poln paket parnih funkcij, da bi zadovoljile vsa pričakovanja in potrebe.

FreshCare+
SteamRefresh
SteamHygiene
FreshCare+

100% svežina perila, tudi če ga pozabite vzeti iz pralnega stroja
S Supreme Silence odstranjevanje perila iz pralnega stroja natanko v trenutku, ko je cikel končan, ni več potrebno, da bi se izognili neprijetnim vonjavam in gubam: FreshCare+ poskrbi za oboje. Potem ko se cikel konča, se v bobnu izpusti para, ki nežno masira perilo z nekaj počasnih dvosmernih obratov. Te kombinirane aktivnosti ohranjajo oblačila v pralnem stroju do 6 ur po koncu cikla in preprečujejo širjenje glavnih virov neprijetnih vonjav.

SteamRefresh

Pozabite na neugodne vonjave in gube v samo 20 minutah. Poseben program, ki obnavlja svežino malo nošenih oblačil brez nepotrebnega pranja ​nepotrebn pranju. Pralni stroj generira pretok, ki prodira v vlakna, odstranjuje neugodne vonjave, opušča vlakna in gladi gube. SteamRefresh porabi manj od dveh kozarcev vode in traja samo 20 minut.

SteamHygiene

Pozabite na bakterije. Popolno čiščenje postane enostavno. Ko je aktivirana funkcija SteamHygiene, se perilo na koncu cikla razkuži z vročo paro. Zrak pri 70/80° C polni boben 30 minut in nevtralizira do 99,9%* bakterij brez kemikalij na močan in naraven način.

pin

Poišči trgovino

Poiščite Whirlpool prodajalca v svoji bližini

Poiščite zdaj

Supreme Silence washing machine

Whirlpool prostostoječi pralni stroj s sprednjim polnjenjem: 8,0 kg - W7X W845WB EE

W7X W845WB EE

Whirlpool prostostoječi pralni stroj s sprednjim polnjenjem: 9,0 kg - W8 W946WB EE

W8 W946WB EE

Whirlpool prostostoječi pralni stroj s sprednjim polnjenjem: 8,0 kg - W6X W845WB EE

W6X W845WB EE

Primerjaj ( Aparati )

Prosimo, dodajte še en izdelek za primerjavo