• Domov
  • Sušilni stroji Supreme Silence
Sušilni stroji Supreme Silence

Sušilni stroji Supreme Silence

Maksimalna tišina med sušenjem perila

Maksimalna tišina med sušenjem perila

Tiho delovanje

Maksimalna tišina med sušenjem perila

Odlična zmogljivost sušenja perila ne bo več motilo miru v vašem domu.
Novi sušilni stroji Supreme Silence vedno zagotavljajo popolne rezultate, saj zmanjšujejo hrup in vibracije zahvaljujoč posebnemu vrhunskemu motorju. Vsaka komponenta prispeva k zmanjšanju hrupa do 59 dB(A) med ciklom sušenja.
Za izkušnjo sušenja, ki ne bo nikoli motila pomembnih trenutkov v domu.
Vse velike stvari se dogajajo v tišini

InverterMotor

Vse velike stvari se dogajajo v tišini

Sušilni stroj Supreme Silence ima inovativen InverterMotor, ki zmanjšuje hrup in vibracije z optimizacijo hitrosti motorja med ciklom. Za tišje delovanje, ki vedno prinese izjemne rezultate sušenja.
Dizajnirani da bodo neverjetno tihi

Struktura naprave Zen

Dizajnirani da bodo neverjetno tihi

Sušilni stroji Whirlpool Supreme Silence zmanjšujejo širjenje hrupa v vseh smereh. Prav tako zmanjšujejo vibracije zahvaljujoč svoji robustni strukturi Zen. Posebne stranske plošče Zen in zvočni paket Zen, skupaj z edinstveno zasnovo stranic s kvadrati različnih dimenzij, absorbirajo tako nizke kot visoke frekvence. Na ta način vsak sestavni del naprave prispeva k neverjetno tihemu delovanju.

Vrhunska tehnologija za znatne prihranke virov

Pomembno je optimizirati energijo in čas.
Sušilni stroj Supreme Silence je zasnovan tako, da to omogoča, zahvaljujoč tehnologiji 6TH Sense in tehnologiji toplotne črpalke, ki zmanjšujejo porabo virov pri vsaki uporabi. Ne da bi uporabniku vzeli čas in trud, te inovativne rešitve zagotavljajo največjo učinkovitost brez kompromisov pri rezultatih sušenja.

Tehnologija 6TH Sense

Tehnologija 6TH Sense

Pri sušenju perila je pomembno varčevanje z energijo.
Sušilni stroj Whirlpool Supreme Silence zahvaljujoč tehnologiji 6TH Sense natančno ve, kako zagotoviti popolne rezultate sušenja za katero koli vrsto perila. Ta ekskluzivna možnost samodejno zazna raven vlažnosti v bobnu in tako prilagodi čas trajanja cikla za neverjetno učinkovitost sušenja z znatnimi prihranki: do 47 % energije*.
* Rezultati, pridobljeni pri polovični zmogljivosti programa Bombaž, z uporabo tehnologije 6TH Sense in brez nje.
Tehnologija toplotne črpalke
AutoCleaning Condenser (Samočistilni kondenzator)
Duofilter (dvojni filter)
Tehnologija toplotne črpalke
  • Recikliranje toplote je pomembno.

    Sušilni stroj Supreme Silence lahko vedno zagotovi enakomerno sušenje in porabi manj električne energije, zahvaljujoč tehnologiji toplotne črpalke. Poseben sistem deluje na konceptu zaprtega kroga, ki omogoča recikliranje predhodno segretega zraka, kadar je to potrebno, brez uporabe dodatne energije med ciklom.

AutoCleaning Condenser (Samočistilni kondenzator)
  • Pozabite na čiščenje filtra kondenzatorja: znaten prihranek časa.

    Nova možnost za sušilni stroj Supreme Silence je AutoCleaning Condenser, filter kondenzatorja, ki se samodejno očisti pri vsakem ciklu, s čimer skrajša čas, potreben za vzdrževanje sušilnega stroja, in sčasoma zagotavlja optimalno delovanje. Za novo izkušnjo, brez napora in stresa.

Duofilter (dvojni filter)
  • Pozabite na problematično vzdrževanje.

    Med ciklom sušenja se večina dlak/muck na perilu filtrira z uporabo učinkovitega in praktičnega sistema DuoFilter. Gre za filtrirni sistem 2 v 1, ki je zasnovan tako, da ohranja kondenzator in druge dele stroja čim bolj čiste. To vodi do visoke stopnje zanesljivosti in sčasoma boljše zmogljivosti.

Tišina doma je pomembna.

Vse velike stvari se dogajajo v tišini

Par Supreme Silence

Vse velike stvari se dogajajo v tišini

Povežite nov sušilni stroj Supreme Silence s pralnim strojem Supreme Silence in tako izboljšajte svoje bivanje doma vsak dan.