• Domov
  • Novi pomivalni stroj MaxiSpace
Novi pomivalni stroj MaxiSpace

Novi pomivalni stroj MaxiSpace

Odkrijte največjo* tretjo košaro z vgrajenimi vodnimi šobami.

*Na podlagi obsega prodaje med 5 vodilnimi blagovnimi znamkami junija 2023.

Spoznajte SpaceClean: največjo tretjo košaro*

Popolnoma oblikovana za preprosto nalaganje vaše posode brez napora - od visokih kozarcev do velikih skled in pekačev - ponuja tudi dodaten prostor za dodatne predmete.

*Na podlagi obsega prodaje med 5 vodilnimi blagovnimi znamkami junija 2023.
Video
Video
Tretja košara z vgrajenimi vodnimi šobami

Tretja košara z vgrajenimi vodnimi šobami

SpaceClean je prva* tretja košara z vgrajenimi vodnimi šobami na trgu. Zasnovana je tako, da doseže vse kotičke vaše posode in zagotovi popolno čistočo.
*Izjava se nanaša na vse modele pomivalnih strojev Whirlpool s tretjo košaro z vgrajenimi usmerjenimi pršilnimi šobami, ki se prodajajo pod blagovnimi znamkami Whirlpool Corporation: Whirlpool, Hotpoint, Hotpoint/Ariston, Bauknecht. Trg: EMEA (Evropa, Bližnji vzhod, Afrika). Maj 2023.
Več prostora s kadjo MaxiSpace

Več prostora s kadjo MaxiSpace

Ta prostrana kad ponuja +10 %* DODATNEGA PROSTORA: brez posode v pomivalnem stroju, ne glede na priložnost ali število predmetov, ki jih morate pomiti.
*Primerjava med modeli pomivalnih strojev Whirlpool s standardno kadjo in Whirlpool pomivalnimi stroji s kadjo MaxiSpace. Dodatni prostor se nanaša na povečano skupno površino za nalaganje posode med tremi košarami.
Video 2
Video 2

AvtoProgram s tehnologijo 6TH SENSE

Prihranite do 40 %* vode in energije z našimi avtomatskimi programi, zahvaljujoč tehnologiji 6TH SENSE. Ta tehnologija zazna velikost obremenitve in stopnjo umazanosti, da lahko pametno prilagodi cikel in nastavitve programa.

*Interno preizkušeno s primerjavo najmanj intenzivnega in najbolj intenzivnega izvajanja ciklov. Rezultati prihrankov se nanašajo na program AutoMixed. Različne ravni prihrankov so dosežene z uporabo drugih ciklov.
Odkrijte PowerClean Pro

Odkrijte PowerClean Pro

+ 60 %* močnejše vodne šobe, ki se nahajajo v spodnji košari. Uživajte v popolnoma čisti posodi brez predhodnega pomivanja, tudi pri zažgani hrani. PowerClean Pro prav tako zagotavlja +30 %** dodatnega prostora v spodnji košari.
*Odstotek izračunan glede na moč vode v ciklu brez aktivirane možnosti.
** Odstotek izračunan glede na prostor za nalaganje posode na modele istega razpona Whirlpool brez rešitve PowerClean.
Posušite svojo posodo z uporabo tehnologije NaturalDry

Posušite svojo posodo z uporabo tehnologije NaturalDry

Do 99 %* učinkovitosti sušenja, do 40 %** prihranka energije: ta poseben sistem samodejno odpre vrata ob koncu cikla, da se posoda naravno posuši.
* Na podlagi povprečne učinkovitosti sušenja vgradnega pomivalnega stroja Whirlpool s 3 košarami in tehnologijo NaturalDry pri kombinirani obremenitvi, vključno s plastiko, steklom, jeklom in porcelanom, v primerjavi z vgradnim pomivalnim strojem Whirlpool s 3 košarami brez tehnologije NaturalDry. Rezultati učinkovitosti sušenja se lahko razlikujejo glede na model pomivalnega stroja in količino.
** Odstotek prihranka energije izračunan glede na deaktivirano možnost NaturalDry za program Eco.
Zasnovan za vse kuhinjske sloge

Zasnovan za vse kuhinjske sloge

Enostaven sistem namestitve zagotavlja zelo prilagodljivo nastavitev višine. Plošča vrat je lahko visoka do 84 cm, podnožje pa je mogoče zmanjšati na 0 cm. Nov pomivalni stroj je opremljen z drsnimi tečaji, ki omogočajo podporo ploščam različnih materialov s težo od 3 kg do 10 kg in debeline od 16 mm do 25 mm.
DRUGE ZNAČILNOSTI

Intuitivni uporabniški vmesnik

Za izbiro želenega cikla/možnosti in prikaz podrobnejših informacij o funkcijah ter programih na zaslonu je potreben le preprost gib
*Tested internally comparing noise level of the cycle with and without Silent Option activated. Noise reduction is between 1dBA to 3dBA depending on the cycle selected.

Nov sistem vodil

Nova zasnova dna kadi, notranjih vrat in koleščkov spodnje košare zagotavljajo bolj gladko premikanje košare ter enostavno uporabo, tudi kadar je obremenitev težka, npr. s težkimi posodami in ponvami

Tiha možnost/delovanje

Posebna možnost, ki zmanjša ravni hrupa za do 3 dB(A)*, hkrati pa doseže popolno učinkovitost pomivanja in sušenja.
*Interno preizkušeno s primerjavo ravni hrupa cikla z aktivirano tiho možnostjo tišine in brez nje. Zmanjšanje hrupa je med 1 dB(A) in 3 dB(A), odvisno od izbranega cikla.