Predstavljamo

FreshCare+

Po končanem ciklu naj bodo vaša oblačila sveža.

Delikatna obdelava s paro in vrtenje bobna
poskrbita za vašo obleko v pralnem stroju*.

Pomaknite se navzdol, da raziščete.

*FreshCare+ obdelava preprečuje ustvarjanje glavnih virov slabega vonja (v pralnem stroju) do 6 ur po končanem pranju. Ni združljiv s programi za občutljiva oblačila in odeje.

6th sense

Izboljšajte izkušnjo pranja

6th SENSE samodejno zazna količino perila in glede na vrsto tkanine izbere najboljši cikel pranja. Ta intuitivna tehnologija vedno zagotavlja optimalno delovanje, optimizacijo časa, porabo energije in vode.

fresh care

FreshCare+

Nova dimenzija svežine

Novi sistem FreshCare+ ohranja oblačila sveža, ko se cikel konča. FreshCare+ zavira ustvarjanje glavnih virov neprijetnih vonjav tudi, ko perilo ostane v bobnu več ur. Če nimate časa za odstranitev oblačil ali boste dlje časa ostali zunaj, je ta sistem idealna rešitev, da perilo ostane mehko in sveže v stroju tudi do šest ur po zaključku cikla.

Cikel FreshCare+ nežno masira perilo z več počasnim dvosmernim obračanjem bobna, ki se izmenjujejo s parnimi curki, ki izhajajo od spodaj, v rednih časovnih presledkih. Zaradi tega zrak v bobnu kroži, da se prepreči neprijeten vonj in obdrži pravo vlažnost oblačil.

FreshCare+ lahko izberete*, ko nastavljate parametre pranja ali med pranjem in ga kadar koli ustavite.

*Ni združljiv s programi za občutljiva oblačila in odeje.

soft move

SoftMove

Prilagojena nega za tkanine


Zahvaljujući novom sustavu Soft Move,
bubanj obavlja jedinstven skup pokreta
koji se mogu prilagoditi svakoj vrsti tkanine.

Različiti pokreti bubnja za svaku fazu programa pranja, od prvog uzimanja vode do završnog centrifugiranja, osiguravaju besprijekorne rezultate i savršenu njegu odjeće, boja i oblika.

Moguće je izabrati između 14 različitih programa, a svi oni su savršeno osmišljeni da odgovore svim potrebama svakodnevnog ili povremenog pranja: od najotpornijih tkanina poput jeansa i pamuka do onih osjetljivijih poput vune i svile.

Zahvaljujoč delovanju naprednega motorja, sistem SoftMove nastavi 6 prilagojenih gibov bobna in trajanje za vsako fazo pranja, kar zagotavlja nego in najboljše pranje perila.

Najnovejše tehnologije

15°

POPOLNOMA ČISTO PRI SAMO 15 °C, NAMESTO PRI 40 °C.

Popoln cikel pranja, s katerim naj bi izvirna lepota in barva oblačil trajala. Pri 15 °C zagotavlja enako zmogljivost kot program pranja pri 40 °C. Zahvaljujoč sistemu SoftMove in prilagojenim gibom bobna, se oblačila prosto gibljejo v bobnu, da bolje absorbirajo čistilo. Rezultat je učinkovitejše pranje tudi pri najnižji temperaturi.

*V primerjavi z mešanim ciklom (40 °C/59') s polovično obremenitvijo.

clean

Prilagodi čistilno moč glede na vaše potrebe.

Možnost Clean+ omogoča prilagoditev cikla pranja glede na raven umazanosti in dnevne potrebe potrošnika. Izbirate lahko med tremi stopnjami umazanije, ki popolnoma očistijo vse vrste umazanije: intenzivno, dnevno, hitro.

motor

Napredni motor za dolgotrajno delovanje

Vgrajen je dolgotrajen, izredno tih in napreden električni motor, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo stroja. Z inovativnim inverterskim motorjem uživajte v idealnih rezultatih, kot tudi v dodatnem miru in tišini.

Zasnovan za udobje in privlačen na pogled.

Novi FreshCare+ ponuja intuitiven in enostaven vmesnik za uporabo, ki poenostavlja uporabniško interakcijo in zagotavlja prijetno izkušnjo pranja vsem. Široka vrata in okno z integriranim ergonomskim ročajem omogočajo vsakodnevno uporabo.

Serija FreshCare+

FWSG 61282 BV EE N

FWSG 61282 BV EE N
Oglejte si izdelek

FWSD 71283 BV EE N

FWSD 71283 BV EE N
Oglejte si izdelek

FWSG 71283 BV EE N

FWSG 71283 BV EE N
Oglejte si izdelek

FWSD 81283 BV EE N

FWSD 81283 BV EE N
Oglejte si izdelek
pin

Poiščite prodajalca Whirlpool blizu vas

Išči zdaj

Primerjaj ( Aparati )

Prosimo, dodajte še en izdelek za primerjavo