W KOLEKCIJA

Mikrovalovne pečice

Povežite se z inteligentnim kuhanjem 6TH Sense.

Prijetno in intuitivno doživetje

Izberite enega od receptov in inteligentna tehnologija 6th SENSE usmerja celoten proces kuhanja, da boste zagotovili najboljše možne rezultate.

SmartDisplay

3,5-palčni barvni TFT-zaslon, ki je na voljo v kolekciji W9, je nov vmesnik, ki omogoča najbolj intuitivno navigacijo. Kulinarični čarovnik, ki je neposredno vključen v vmesnik, vas bo vodil korak za korakom in samodejno prilagodil parametre kuhanja za okusne rezultate.

Crisp

Uživajte v zelo hitrih in izredno hrustljavih rezultatih s tehnologijo Crisp. Hrana je krasno zlato-rjava in neverjetno hrustljava od vrha do dna v precej krajšem času in trudu, kot običajna pečica. Tehnologija Crisp je idealen način za popolno izdelavo torte, quiches, kruha in omlete, ribe in pečenke.

CrispFry

Funkcija CrispFry je ekskluzivni način, da uživate v hrustljavih ocvrtkih in okusu z malo ali brez olja. Brez truda lahko dosežete enako hrustljave in hitre rezultate, kot običajna pečica ali ponev. Zahvaljujoč 6TH SENSE se lahko hrustljava hrana hitro segreje od zamrznjene do servirne temperature. Auto crisp se uporablja samo za zamrznjeno pripravljeno hrano.

Steam & Boil

Steam & Boil je enostaven za uporabo, varčuje s časom in trudom z bolj zdravim načinom kuhanja. Uporaba naravne moči pare, ta priročen program ohranja okuse in hranila zapečatena, ter kuha hrano v kompletu posebnih dodatkov za lažjo pripravo in hitrejše, okusnejše jedi.

TEHNOLOGIJA

Reheat & Defrost

S funkcijo Reheat & Defrost enakomerno porazdeljeni mikrovalovi ohranjajo prvotni okus, teksturo, barvo in hranila, ter potrošnikom omogočajo učinkovitejše upravljanje časa.

Mehki tečaji za zapiranje

Občutite kakovost. Nova generacija tečajev preprečuje vsakršno hrupno udarjanje tako, da se z enim nežnim dotikom vrat se brez težav zaprejo gladko in tiho. Tečaji so oblikovani tako, da se ujemajo s pečicami.

40 cm vrtljivi pladenj

Z več prostora prihaja možnost hkratnega kuhanja več jedi v več posodoah. 40-cm vrtljivi pladenj nudi dovolj prostora za različne posode ali celo več kozarcev, skodelic ali krožnikov hkrati, medtem, ko stalno vrtenje zagotavlja, da se hrana enakomerno kuha ves čas.

Steam Clean

SteamClean, moč pare, da mikrovalovna pečica ostane čista. Samo nalijte kozarec vode v mikrovalovni parnik in izberite cikel čiščenja.

6TH SENSE LIVE
Ostanite pametni.
Ostanite povezani.
Bodite svobodni.

Aplikacija Whirpool 6TH SENSE Live ponuja intuitiven in preprost način za nadzor vsake naprave kjer koli in kadar koli.

Poiščite prodajalca Whirlpool blizu vas.
Išči zdaj