W KOLEKCIJA

Pečice

Povežite se z inteligentnim kuhanjem 6TH Sense.

Samo izberite svoje recepte: tehnologija 6TH SENSE jih bo naredila enkratne!

Za inovativno in poenostavljeno kuhanje. Samo izberite jed in inovativna 6TH SENSE tehnologija omogoča ostalo, samodejno prilagajanje nastavitev časa, temperature in vlažnosti, kar zagotavlja popolne rezultate. S senzorji 6TH SENSE in vznemirljivo izbiro ekskluzivnih možnosti lahko potrošniki izkoristijo popoln obrok, medtem ko uživajo neprimerljivo intuitivno izkušnjo.

SteamSense+

Kuhanje s 100 % pare prinaša popoln okus hrane, ki potrošnikom omogoča, da uživajo v neverjetno zdravih obrokih z ohranjanjem hranilnih snovi, vitaminov in mineralov.

Cook4

Funkcija Cook4 zagotavlja edinstveno stopnjo fleksibilnosti, ki potrošnikom omogoča pripravijo do štiri jedi hkrati, ne da bi mešali okuse ali arome.

SmartDisplay

Revolucionarni nov vmesnik s 3,5-palčnim barvnim TFT-zaslonom za navigacijo, tako intuitiven kot vaš pametni telefon. Naj vas po korakih vodi kulinarični pomočnik: s široko izbiro jedi vam bo dal najboljše parametre za kuhanje, ki bodo zagotovili popoln rezultat.

TEHNOLOGIJA

Obdelava iXeliumWhirlpool pečice imajo iXelium, patentirano površino visoke tehnologije, ki nikoli ne izgubi sijaja. Površina, odporna na praske, je enostavna za čiščenje in ostane odlična skozi čas. iXelium je izjemno enostaven za čiščenje in bo ostal lep dlje časa.

SmartCleanInovativna tehnologija SmartClean temeljito in učinkovito očisti pečico v samo 35 minutah, brez vonjav in brez dodanega čistila. Tehnologija SmartClean deluje skupaj s posebnim emajlom, ki ga je mogoče enostavno očistiti, in ponuja namenski cikel, ki vedno zagotavlja odlične rezultate čiščenja.

Teleskopska vodilaTeleskopska vodila so zasnovana za lažje vstavljanje in odstranjevanje dodatkov. Vodila so preprosto odstranljiva in omogočajo, da se pladnji in mrežaste police premaknejo brez napora za popoln nadzor med kuhanjem.

Vrata Soft Closing

Zahvaljujoč sistemu SoftClosing+, bo potreben samo majhen pritisk na vrata in vrata pečice se samodejno zaprejo s tihim in gladkim premikanjem.

Piroliza

Ko je način samodejnega čiščenja nastavljen, doseže notranjost pečice izjemno visoko temperaturo (približno 470 °C), pri čemer se vsi ostanki hrane spremenijo v pepel, katere nato zlahka obriše z vlažno gobo.

 
W11
 
W9
 
W7
LASTNOSTI

KONVEKCIJSKA PEČICA

 

PARNA PEČICA

KONVEKCIJSKA PEČICA

 

PARNA PEČICA

KONVEKCIJSKA PEČICA

6TH SENSE

  

POVEZANOST

    

UPORABNIŠKI VMESNIK

My Smart Display 4.5”

 

Smart Display 3.5”

Smart Display 3.5”

 

Assisted Display

Assisted Display

OBDELAVA IXELIUM

     

KOMBINACIJE KUHANJA

Celo do 100 kombinacij kuhanja

 

Celo do 60 kombinacij kuhanja

Celo do 60 kombinacij kuhanja

 

Celo do 40 kombinacij kuhanja

Celo do 40 kombinacij kuhanja

PARA

  

SteamSense+

SteamSense

 

SteamSense

 

MULTISENSE SONDA

      

BAKESENSE

       

COOK4

  
6TH SENSE LIVE
Ostanite pametni.
Ostanite povezani.
Bodite svobodni.

Aplikacija Whirpool 6TH SENSE Live ponuja intuitiven in preprost način za nadzor vsake naprave kjer koli in kadar koli.

Poiščite prodajalca Whirlpool blizu vas.
Išči zdaj