W COLLECTION

W9

Povežite se z inteligentnim kuhanjem 6TH Sense.

Kolekcija vgradnih aparatov W9 je navdihujoča kombinacija minimalnega dizajna in inovativne tehnologije.

Opremljene z intuitivnimi funkcijami, ki so preproste za uporabo, vse naprave W9 so skladne z ujemajočim se dizajnom, da zagotovijo lepo vizualno harmonijo in ekskluzivni, elegantni videz.

Pristno steklo, povezano z leskom nerjavečega jekla, je idealna avantgardna rešitev za sodobne kuhinje.

Vrhunski
dizajn

Whirlpool razume pomembnost izdelave in skrbno obdelane podrobnosti. Brezčasna zasnova kolekcije W dopolnjuje vsak slog kuhinje, medtem ko se ujemajoče naprave brezhibno prepletajo, da ustvarijo privlačen usklajen videz.

Tudi bleščeči zaključki so zasnovani za enostavno čiščenje tako, da prstni odtisi in madeži postanejo stvar preteklosti.

Od platinastega kromiranega logotipa do zatemnjenega stekla in prefinjenega kovinskega traku od roba do roba, je vsaka podrobnost zasnovana tako, da navduši in izboljša celotno izkušnjo Whirlpool.

Intuitivna inteligenca,
napredna zmogljivost

Whirlpool je za potrošnike ustvaril komplet aparatov, ki občutijo njihove potrebe in jim pomagajo na vsakem koraku. Whirlpool aparati se učijo in prilagajajo načinu uporabe in govorijo kot vi, tako da so preproste za razumevanje.

W Kolekcija ponuja edinstveno 6TH SENSE tehnologijo podjetja Whirlpool, ki z minimalnim naporom zagotavlja vrhunsko zmogljivost za maksimalne rezultate. Pametni senzorji 6TH SENSE in intuitivne funkcije razmišljajo za uporabnika in omogočajo, da od svojih naprav dobijo več, kot si lahko zamislijo.

"Enostavnost" postavijo v „enostavnost uporabe“ tako, da pravočasno zagotovijo prave informacije, si zapomnijo priljubljene programe in jih po potrebi samodejno predlagajo.

Z zaznavanjem, kaj je potrebno, zagotavljajo novo raven vrhunske učinkovitosti, ki zagotavlja izpolnjevanje uporabniške izkušnje in odlične rezultate. Ta nova izkušnja in užitek uporabnikom omogoča, da si prizadevajo za popolnost.

 

6TH SENSE Live App
Ostanite pametni.
Ostanite povezani.
Bodite svobodni.

Aplikacija Whirpool 6TH SENSE Live ponuja intuitiven in preprost način za nadzor vsake naprave kjer koli in kadar koli.

Odkrijte več.
Poiščite prodajalca Whirlpool blizu vas.
Išči zdaj